Nota legal

La Llar d’infants LA BALDUFA, és una llar d’infants autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Podeu contactar amb nosaltres

per telèfon: tel 93 218 23 63,
correu postal: C/Còrsega, 242, 08036 Barcelona
i també en l’adreça de correu electrònic: llarinfants@llarinfants.org

El domini: “Baldufa.net” es propietat de Susana Valverde, directora de la Llar d’Infants La Baldufa.

Els textos i la resta de continguts inclosos en aquestes planes web son propietat de la Llar d’Infants la Baldufa. Els drets de reproducció de les imatges que es poden veure a la web han estat facilitats pels pares i/o tutors dels nens que assisteixen a la llar, i també del personal de la llar, mitjançant els permisos corresponents. En cas de qualsevol error en la publicació de les imatges en les nostres galeries, preguem ens ho comuniquin immediatament.

Qualsevol transmissió, distribució, reproducció i emmagatzemament total o parcial d’elements d’aquesta web han de tenir la nostra autorització per escrit, si no s’indica el contrari.

La Llar d’Infants la Baldufa, els comunica que, amb la finalitat d’informar sobre els serveis oferits per la nostra escola, proporcionar l’informació sol·licitada i/o rebre curriculums vitae, les dades de caràcter personal rebudes seran incorporades a un fitxer no automatitzat de la nostra propietat i ens comprometem a adoptar les mesures necessàries per la protecció de les dades del usuari, preservant en tot moment la seva privacitat, segons la llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Llei 15/1999, de 13 de desembre

Si vostès no desitgen que les seves dades s’incorporin a aquest fitxer es poden adreçar per escrit a la nostra llar. Igualment podrà exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un mail a la següent adreça de correu electrònic: llarinfants@llarinfants.org

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *